quote links Bruggen bouwen tussen twee culturen is mijn specialiteit.  quote rechts

Internationale bruiloft

Dat jullie allebei een andere achtergrond hebben geeft kleur aan jullie leven samen. Elkaars verschillende culturele tradities en gebruiken leren kennen is verrassend en geeft diepgang aan jullie relatie. Als je als Expat in het buitenland woont is een bruiloft plannen een extra tijdrovende klus. Omdat ik zelf een buitenlandse bruiloft heb gehad, weet ik voor welke uitdagingen jullie komen te staan.

Taalbarrière
Ten eerste is er de taalbarrière. Je taalkennis is waarschijnlijk voldoende om boodschappen te doen, maar communiceren met verschillende instanties en dienstverleners is waarschijnlijk een ander verhaal. Duidelijk communiceren hoe jullie het precies voor je zien kan dan lastig zijn. Aangezien ik 6 talen spreek kan ik jullie daar heel goed bij helpen.

Papierwerk
Bij een internationale bruiloft komt een hoop papierwerk kijken. Dit neemt erg veel tijd in beslag, zeker als je niet precies weet wat je moet invullen of waar je moet aankloppen. Ik help jullie graag met het invullen en aanvragen van papieren en ben ook bereid jullie te vergezellen naar de betreffende instanties.

Gasten
En hoe moet dat met de gasten? Als internationaal stel hebben jullie wellicht gasten uitgenodigd uit verschillende landen. Zij moeten reizen om op jullie bruiloft te komen en waarschijnlijk moeten ze ook ergens verblijven. Sommige gasten vinden het misschien leuk om wat eerder te komen of langer blijven, om de culturele trekpleisters te bezichtigen. En al deze gasten moeten natuurlijk ook vervoerd worden naar en van jullie trouwlocatie(s). Dit betekent allemaal extra uitzoekwerk, terwijl jullie je veel liever zouden concentreren op de leuke dingen van Jullie perfecte bruiloft!

Budget
Trouwen kost geld en om deze heugelijke dag te kunnen plannen moet je weten wat het budget voor je bruiloft is. Om te weten wat er mogelijk is met dat budget is een ander verhaal. Vanwege mijn ervaring weet ik precies wat er komt kijken bij het plannen van een bruiloft, zeker als internationaal stel. Ik help je graag bij het bepalen van al jullie mogelijkheden, binnen het gestelde budget, voor jullie speciale dag.

 Culturele verschillen
Elk land, en in sommige landen elk gebied, heeft zijn eigen tradities. Het is heel belangrijk om deze duidelijk naar elkaar te communiceren. Je bewust zijn van de tradities van je geliefde maakt deze dag tot een nog groter avontuur. Bruggen bouwen tussen twee culturen is één van mijn specialiteiten, omdat ik er zoveel plezier uit haal. Het is wat jullie bruiloft echt internationaal maakt!