quote linksOntspannen genieten van jullie verlovingsperiode. Ik doe de rest!  quote rechts

Wedding Planner

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Je hebt elkaar gevonden en zijn het perfecte stel.

Dat jullie verschillende nationaliteiten hebben of in een ander land wonen maakt jullie liefde en leven een stuk interessanter. Je hebt misschien enige scepsis van je omgeving moeten overwinnen omdat jullie allebei een andere culturele achtergrond hebben, maar dat heeft jullie band nog sterker gemaakt. Misschien hebben jullie niet eens dezelfde moedertaal, maar omdat jullie gek op elkaar zijn, zijn jullie culturele verschillen geen last, maar juist een mooie bron van kracht en inspiratie. Het verrijkt jullie leven als geliefden, en dat willen jullie met iedereen vieren!

Internationale bruiloft
Nu jullie de partner van jullie dromen hebben gevonden, is de tijd aangebroken om jullie internationale bruiloft te gaan vieren. Dat is meer werk dan een gewone bruiloft. Wat zijn de verschillen in trouwtradities? Wie gaan jullie uitnodigen en waar moeten die gasten verblijven? Waar gaan jullie het feest vieren? In Nederland of toch in het buitenland?
Dit zijn maar een paar van de vele vragen die jullie moeten beantwoorden nu jullie verloofd zijn. En dat is nog niet alles. Omdat jullie of een van julllie een Expat is, komt er ook een hoop extra papierwerk bij kijken. En hoe los je dat op met de taalbarrières?

De perfecte bruiloft
Omdat je de gehele organisatie aan mij kunt overlaten, hoeven jullie je alleen maar te richten op de leuke dingen. Jurken passen, taarten proeven en bedenken wie jullie willen uitnodigen voor deze bijzondere dag. Ik zorg ervoor dat overal aan is gedacht op jullie perfecte bruiloft.

Jullie bruiloft organiseren
Een bruiloft organiseren neemt veel tijd in beslag. Wat voor trouwjurk wil je aan? Waar koop je je trouwtaart wat is jullie ideale trouwlocatie? Willen jullie een traditionele bruiloft of liever een beetje extravagant?
Bruggen bouwen tussen twee culturen en jullie tweeën laten stralen als middelpunt op de belangrijkste dag van jullie leven is mijn specialiteit. Ik neem graag jullie zorgen over, zodat jullie verzekerd zijn van een bruiloft waar aan alles is gedacht en alles soepel verloopt. Met mijn hulp wordt het organiseren van jullie bruiloft ontspannen en leuk. Een dag om nooit te vergeten.

Jullie wedding planner
Mijn toegevoegde waarde als Expat wedding planner zit hem in de kleine dingen, die het grote verschil maken. Ik zorg ervoor dat aan alles is gedacht, van al het papierwerk tot de ringen en ik ontneem jullie alle stress en zorgen. Jullie kunnen ontspannen genieten van jullie tijd als verloofden. Je samen verheugen op de mooiste dag van jullie leven.