quote links Ik doe er alles aan om jullie droombruiloft te realiseren.  quote rechts

Over jullie wedding planner

Ik ben Beatrice Betley. 7 Jaar geleden had ik mijn eigen buitenlandse bruiloft. Ik ben geboren in Duitsland en verhuisd naar Nederland in 1976. Na mijn studie in Duitsland (modeontwerp) en Italië (mode- & interieurontwerp) kwam ik eind jaren ’90 terug naar Nederland. Je kan dus zeggen dat ik zowel een Expat als een “local” ben!

Ik heb gewerkt als Visual Merchandising Manager, verantwoordelijk voor meer dan 400 winkels in 7 landen van een schoenen keten. Ik heb mijn eigen interieurontwerp bureau gehad en heb jaren gewerkt als leidinggevende bij een internationaal importbedrijf in verse producten. Daarbij werkte ik nauw samen met mensen van over de hele wereld.

Als wedding planner en ontwerper heb ik dit jaar deelgenomen aan de allereerste EPIC workshop in Londen, met als oprichtsters de leidende wedding designers Sarah Haywood, Marcy Blum en Diane Khoury. Ik ben trots mij een van de wereldwijd 20 leden van het Event Planners International Collaborative te mogen noemen.

Waarom voor mij kiezen?
Jullie bruiloft moet helemaal om jullie draaien. Dan wil je iemand hebben die je begrijpt als een internationaal stel, maar vooral ook de (lokale) kennis heeft voor het realiseren van jullie droom. Jullie willen in de periode vòòr de bruiloft genieten van de opwinding en verwachting. Zonder stress en hoofdpijn. Er moet zoveel gebeuren! Daar kan ik jullie uitstekend bij helpen.

Ik ben zeer gestructureerd en weet van aanpakken. Ik ben betrokken en ervaren in het aansturen van anderen. Omdat ik jaren gewerkt heb met internationale bedrijven en 6 talen spreek is een bruiloft plannen in het buitenland voor mij gesneden koek. Gezien mijn ervaring in de commerciële branche, ben ik bedreven in het onderhandelen en zorg er altijd voor dat jullie budget ten volle wordt benut, zodat jullie de mooiste dag van jullie leven mogen ervaren.

Mijn ervaring in mode en ontwerpen is van grote waarde bij het organiseren van jullie droombruiloft. Niet alleen kan ik adviseren bij het kopen van de jurk en verdere bruiloftskleding, ik ben ook goed in het visualiseren van ideeën en het uitvoeren daarvan. Jullie hebben een bepaald beeld van hoe het eruit moet zien en ik doe er alles aan om dat beeld in vervulling te brengen.

De bruiloft moet helemaal om jullie draaien. Ik zorg ervoor dat niet alleen de grote dag fantastisch wordt, maar ook de periode daarvoor. Van de “A” van Accommodatie tot de “Z” van Zoetigheid, ik zorg dat het voor elkaar komt.

Laat mij weten hoe jullie droombruiloft eruitziet!