quote links Heb je overal aan gedacht? Laat dat maar aan mij over! quote rechts

De perfecte bruiloft

Jullie bruiloft plannen is één van de meest opwindende en leukste periodes uit jullie leven. Misschien droom je er al jaren over. Je wilt dat jullie bruiloft perfect is! Maar aan alle details moeten denken kan soms stressvol zijn. En als Expat komt er nog meer bij kijken omdat je andere documenten moet gaan aanleveren en omdat veel van jullie gasten uit het buitenland moeten aanreizen. Ik ben er om jullie last te verlichten. De tijd om jullie bruiloft te gaan plannen is aangebroken. En dat betekent, heel veel te doen…

Een perfecte bruiloft
Wil je een traditionele bruiloft of wat moderner? Bruidsmeisjes met bloemenmandjes? Een witte trouwjurk of toch iets anders? En hoe zit het met je trouwschoenen? De fotograaf? De trouwauto? Willen jullie binnen of buiten trouwen? Hoe moet de trouwtaart eruitzien en, belangrijker nog, smaken? Wie verzorgt de catering en welke bloemist is de beste? Dit zijn nog maar een paar vragen die beantwoord moeten worden als je bezig bent de mooiste dag van je leven te plannen.

Trouwjurk
Shoppen voor je trouwjurk en schoenen is misschien wel het allerleukste aan het organiseren van je bruiloft. Je kunt uit eindeloos veel jurken kiezen. Ga je voor wit of is opvallend roze meer jouw kleur? Iedereen heeft een andere mening als het gaat om wat jou goed staat. En dan zijn er ook nog de jurken van de bruidsmeisjes… Omdat ik een professionele achtergrond in mode heb kan ik je helpen met het samenstellen van de perfecte bruiloftsgarderobe.

Trouwtaart
Een bruiloft is niet compleet zonder spectaculaire taart. Om de juiste taart te vinden kun je genieten van de heerlijkste proeverijen. Als wedding planner weet ik de beste banketbakkers te vinden. Ik help jullie de beste taart te kiezen, helemaal zoals jullie hem willen.

Trouwlocatie
Een geschikte trouwlocatie vinden die precies past bij hoe jullie deze dag voor je zien kan lastig zijn. Wil je een buitenbruiloft? Wil je een groot feest geven na de ceremonie? Is de locatie makkelijk te bereiken voor je reizende gasten? Hoe zit het met de catering? Heb je gedacht aan de bloemen en decoratie? Laat mij dit van je overnemen en jullie kunnen genieten van een heerlijke tijd.

 Budget
Uiteraard moet alles binnen jullie budget passen. Ik ga tot het uiterste om het meeste uit jullie budget te halen.